Over ons

Wij zijn Karin van Zutphen- Comperen en Wendy van der Ven.
Beiden getrouwd, moeder en woonachtig in Uden.

Vanuit ons vakgebied merken wij dat er meer behoefte komt aan verbinding, maar als hooggevoelig persoon is het niet altijd makkelijk deze verbinding aan te gaan. Met het HSP café is het onze bedoeling in deze behoefte te voorzien en daarbij ook nog een klein stukje te bieden voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Een samenkomst vol inhoud, interactie en plezier.

Na een mooie start van het HSP café in het seizoen 2018-2019, waarin we hebben gelachen, gehuild, prachtige gesprekken hebben gevoerd, mooie inzichten hebben zien ontstaan en waarin we vooral het gevoel hebben gehad dat de mooie interacties tijdens de avonden erg waardevol waren voor alle deelnemers. We hebben ervan genoten en kijken uit naar een nieuw seizoen met weer veel diepgang. We hopen je te ontmoeten tijdens een van deze avonden. 

2 antwoorden op “Over ons”

 1. Bedankt voor de fijne avond gisteren! Ik heb alvast wat data in mijn agenda gezet voor volgende avonden en workshops. Nu kan ik net sommige woensdagavonden niet. Maar kan ik dan toch de workshops bijwonen? Vooral die van bedrijfsleven en intuïtie zijn goed voor me.

  Ik hoor het graag. En keep up the good work!

  1. Hallo Rieneke,

   Bedankt voor je reactie en jouw aanwezigheid gisteren!
   Je kunt zeker de workshops bijwonen zonder naar het HSP Café op woensdagavond te gaan. Deze workshops zijn bedoeld om jezelf te ontwikkelen en de volgende stap in je proces te kunnen zetten.
   Je bent welkom! Laat het ons maar weten.

   Groeten
   Karin en Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *