HSP Café Uden: Hoe gaat het met jou?

Datum/Tijd
Date(s) - 30/06/2021
19:30 - 21:30


Verwondering
Nu de tijd van sociale afsluiting enigszins voorbij is, kijken we met verwondering naar de buitenwereld. Tegelijkertijd kijken we met verwondering naar onszelf. “Hoe gaat het eigenlijk met mij?”
We merken aan diverse mensen die we spreken dat ze in het afgelopen half jaar weer een intens proces hebben doorgemaakt en daar misschien nog middenin zitten. Wijzelf niet uitgesloten overigens. Misschien heb je wel iets afgerond?

Open
De buitenwereld is ook weer steeds meer een open ruimte aan het worden. Hoe ervaar je dat? En heb je misschien wel baat gehad bij de lock-down maatregelen? Zou je misschien enkele van die omgangsnormen willen behouden? Zo horen wij veel mensen die de avondkloktijd voor bezoek nu nog steeds aanhouden. En waarom niet? Je mag kiezen wat je prettig vindt, ondanks sociale druk. Hoe is dat voor jou?

Je bent van harte welkom om mee te praten deze avond.

Groetjes,
Wendy en Karin

 

HSP Café is een serie bijeenkomsten voor hoog sensitieve personen die graag ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden. Echt een avond waarop je mensen ontmoet die jouw taal spreken. Iedere maand wordt een ander onderwerp aangesneden. HSP heeft invloed op alle facetten van ons leven en heeft interessante invalshoeken. We gaan in op problemen en uitdagingen en er is vooral ook aandacht voor mogelijkheden van deze waardevolle eigenschap. Jouw inbreng tijdens de avonden is zeer welkom.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.